Finanza | Nederland.
Onze partners maken notariƫle zaken weer begrijpelijk.

Finanza|Nederland houdt van duidelijkheid, net als u. Daarom werken wij graag met notarissen die helder en transparant zijn en zo de materie eerder makkelijker dan moeilijk maken. U toch ook?

Complexe notariƫle zaken vertalen zij het liefst in gewone-mensentaal. Goed uitglegd met praktische voorbeelden en heldere vergelijkingen. Daardoor worden ondoorgrondelijke kwesties inzichtelijk en krijgt u weer grip op de zaak. Dat wil ook zeggen dat er ruim de tijd voor u genomen wordt en naar u geluisterd. Een goede notaris leeft zich namelijk in uw situatie in, verdiept zich in uw vraagstelling en brengt structuur in de probleemstelling om zo met een helder, eensluidend antwoord te komen.
Voor het onderstaande kunt u bij hen terecht. Maak via ons een afspraak of vraag eenvoudig en vrijblijvend eerst een offerte aan. 

Woning & Hypotheek

U heeft de koopovereenkomst getekend en de bedenktijd voorbij. Dan moet de woning officieel worden overgedragen via de notaris, inclusief alle kleine lettertjes.

Familie & Relatie

Welke samenlevingsvorm past het beste bij u en wat zijn de juridische consequenties? Wie zijn de rechthebbenden bij uw overlijden?

Ondernemers

Een eigen onderneming kan in verschillende vormen worden uitgeoefend. Wij helpen u bij de keuze voor de juiste vorm. Bijvoorbeeld bij met het oprichten van een BV.

Erven & Schenken

Hebt u een testament en is deze nog up to date? Wij zijn op de hoogte van de nieuwste wetten en regelgeving. Deze vertalen we voor u in gewone mensentaal.


Contact

Finanza|Nederland
info@finanza-nederland.nl
T 085 130 83 00
 
Groningen*
Paterswoldseweg 806
9728 BM  Groningen
(uitsluitend op afspraak)
jan@finanza-nederland.nl

*Als service kunnen wij uw administratie ook op locatie ophalen en terugbrengen. 

KvK 748 441 80Inloggen online toolsNieuwsbrief aanvraagPrivacy verklaringLeveringsvoorwaarden