Ons recht is vaak een weegschaal.
Wij doen graag recht aan uw onderneming.

Finanza|Nederland werkt nauw samen met advocaten en juristen als nieuwe discipline binnen haar diensten. Zorgen dat recht wordt gedaan aan uw onderneming. Dat doen zij met advies, meedenken, het voorbereiden en voeren van procedures, incasso’s en het begeleiden van overnames en fusies. 

Veel mensen vinden het recht saai. Het is iets waar men vooral mee te maken krijgt wanneer zaken niet zo lopen als ze zouden moeten. Omdat het recht en het krijgen van gelijk vaak een jurisprudentiële weegschaal is, doen ’onze’ advocaten en juristen hun uiterste beste deze balans naar uw voordeel uit te laten slaan.

Natuurlijk zijn zij er dan om met persoonlijke, creatieve en effectieve oplossingen te zorgen dat u zich snel weer bezig kunt houden met uw onderneming. Het recht biedt ook geweldige kansen en dat maakt dat dit vak al eeuwenlang zo boeiend blijft. Wij bevelen u als onze cliënt graag deze specialisten aan, om in het woud van regelgeving u te ontzorgen.

Ondernemers en echtscheiding

Scheiden raakt ook de onderneming. Of het nu uw bedrijf is, dat van uw partner of van uw beiden. Wij zorgen samen met u voor goed inzicht in de juridische (on)mogelijkheden, helpen bij waardering en zorgen voor een goede alimentatieberekening.

Recht voor ondernemers

Denk hierbij aan het opstellen van contracten voor uw onderneming, het geven van advies bij keuze van een ondernemingsvorm of bij het beoordelen van allerlei overeenkomsten en contracten.

Arbeidsrecht voor werkgevers of -nemers

Het arbeidsrecht omvat alle regels die van toepassing zijn op de juridische verhouding tussen werkgever en werknemer. Zowel werkgevers als werknemers kunnen bij ons terecht over zaken als arbeidscontracten, arbeidsconflicten, ontslagrecht of reorganisaties.

Insolventie en faillissement

Als uw betalingen niet meer lukken schakel dan direct onze hulp in! Een faillissement kan vaak voorkomen worden. Vooral wanneer u tijdig reageert kan het opzetten van een reorganisatie of crediteuren-akkoord u helpen. Wanneer een faillissement onafwendbaar is kunnen wij u hierin begeleiden.

Overname en fusie

Complexe bedrijfsprocessen in goede banen leiden, zonder u en uw collega’s uit het oog te verliezen. Dat is wat we doen wanneer we overnames en fusies begeleiden

Huurrecht

Met veel ervaring binnen het huurrecht en leiden wij u graag door het doolhof van regels, huurachterstanden en ontruimingsprocedures.

Aardbeving schade 

Vooral ondernemers in het MKB lijden onder de gasbevingen. De waarde van een onderneming kan hierdoor fors dalen. Bedrijfspanden kunnen schade oplopen. Wij kunnen u met onze experts bijstaan.

Incasso

U bent zuinig op uw klanten en u rekent op hen. Maar soms betalen klanten niet… Wat dan? Wij kunnen de juiste middelen inzetten om uw debiteur over te halen te betalen.

Meer informatie gewenst?

Neem dan hieronder contact met ons op. Wij bieden vrijblijvend een eerste adviesgesprek en/of offerte bij meer concrete zaken. 

Contact

Finanza|Nederland
info@finanza-nederland.nl
T 085 130 83 00
 
Groningen*
Paterswoldseweg 806
9728 BM  Groningen
(uitsluitend op afspraak)
jan@finanza-nederland.nl

*Als service kunnen wij uw administratie ook op locatie ophalen en terugbrengen. 

KvK 748 441 80Inloggen online toolsNieuwsbrief aanvraagPrivacy verklaringLeveringsvoorwaarden