Uw administratie altijd op orde.
Wàt een rust.

Heeft u ook geen zin en/of tijd voor uw administratie? Heeft u al veel te veel te maken met ingewikkelde wetten, regels en voorschriften?
Finanza|administratie kan u hiermee helpen, zodat u uw kostbare tijd kunt steken in het uitvoeren van uw vak. Hier ligt immers uw kracht!

De kracht van Finanza|administratie ligt onder meer in het voeren van administraties. Uw administratie wordt volledig verzorgd en u krijgt goed inzicht in de financiële resultaten. Natuurlijk kunt u ook zelf uw administratie verzorgen, maar u weet als geen ander dat tijd kostbaar is. Wij werken efficiënt en kostenbesparend. Dat doen we in online-samenwerking met een netwerk van geselecteerde, zelfstandige administrateurs. U zult zien dat het uitbesteden van uw administratie helemaal niet duur hoeft te zijn! 
Ook voor grotere ondernemingen kan tijdelijke of structurele administratieve ondersteuning noodzakelijk zijn. Denk aan de situatie waarin uw medewerker tijdelijk niet aanwezig is door ziekte of de situatie waarin administratieve achterstanden zijn ontstaan. Deze situaties kunnen worden overwonnen door de inzet van onze ervaren medewerkers.

Ondersteunen

Tijdelijke en structurele ondersteuning van uw financiële afdeling.

Verwerken

Periodieke verwerking van uw administratie, bij u op locatie of bij ons op kantoor.

Verzorgen

Verzorgen van de aangifte omzetbelasting, vennootschaps-, loon- en inkomstenbelasting.

Opstellen

Opstellen van rapportages, financieringsaanvragen of prognoses.

Speciaal voor starters

Omdat je al zoveel hebt om over na te denken…


Onze ervaren medewerkers helpen jou graag wanneer jij jouw eigen onderneming start. Finanza|administratie hanteert speciale tarieven voor starters en ondersteunen je bij het opstellen van je ondernemingsplan èn het opzetten van je boekhouding. Ook helpen wij je fiscaal op weg. Uiteraard kun je rekenen op goede adviezen, die je juist in deze periode zo hard nodig hebt.

Contact

Finanza|Nederland
info@finanza-nederland.nl
T 085 130 83 00
 
Groningen*
Paterswoldseweg 806
9728 BM  Groningen
(uitsluitend op afspraak)
jan@finanza-nederland.nl

*Als service kunnen wij uw administratie ook op locatie ophalen en terugbrengen. 

KvK 748 441 80Inloggen online toolsNieuwsbrief aanvraagPrivacy verklaringLeveringsvoorwaarden